söndag 7 februari 2010

Albin sager hej!

Ett rum som kanns privat sa att man sover gott
Bra toalett
Goda matmojligheter
= A och O for att ma bra :)

Var Vietnamvistelse borjade i Ho Chi Minh City. Vi blev runtcyklade i den vettlosa trafiken och ganska snart matta pa bullret, tutningarna och ruset. Sa efter en dag dar begav vi oss norrut till Hoi An och har kan vi antligen slappna av! :) Har finns lugnet, mojlighet att njuta av sol och bad, vi kan lugnt strosa runt och bor dessutom pa ett fint hotell. Kanske ar det sa att vi ar lite for bekvama for att helt njuta av backpacker-liv?

Nu ska vi hyra cyklar och ta oss till stranden!

3 kommentarer:

A-S sa...

Hoi An! Vad mysigt! Hoppas ni får en underbar semester. Jag var i Hoi An för några år sedan när jag reste runt i Sydostasien. Minns att jag passade på att sy upp en massa kläder för det var så sanslöst billigt, och åt färska underbara vårrullar i mängder!

Njut av resan!

Teresa sa...

Så perfekt att jag hamnade på den här sidan. Har inte vetat om att du har en blogg, men nu vet jag!:) Jakob vill höra hur ni har det och om resan hittills gått bra (jag vill så klart också höra)?
Njut och ta det lungt! Kramar /Teresa & Jakob

Jenny sa...

Anna-Stina: Sa roligt att du varit har! Vi tycker verkligen om staden. Jag har inte riktigt fastnat for de farska varrullarna men har bara smakat en variant annu. Daremot fruktshakearna och nudelsopporna! Vi ska ivag och mata upp klader idag. Far val se hur manga plagg var vi unnar oss. :)
Teresa: Perfekt att du hittade min blogg just nu da sa ni kan fa hora hur vi har det! Vi har det jattebra. Vi fick lagga om var rutt lite for vi har lyckats komma lagom till nyarsfirandet sa de flesta flyg ar slutsalda, men det ser ut att bli bra anda. Saklart. :) Resan har absolut gatt bra, inget tappat bagage och knappt nagra forseningar alls. Idag ar det lite molnigt men annars har det bara varit toppvader.

Stora kramar