onsdag 6 juni 2012

9 månader som föräldrar

Oj så trötta vi är idag. Fix inför värdskapet på goda vänners bröllop på lördag står på schemat och det är skönt att ha en hel dag på sig. Vi har inte så mycket att göra att vi måste ha fullt upp.

Lillprinsen blev 9 månader igår! Han tar sig fram rätt så självständigt vid det här laget; kryper, drar sig fram på mage, sätter sig upp, ställer sig upp, sätter sig ner, går längs med väggarna, klättrar och utmanar sig.. När vi lagar mat vill han vara med och se, och helst få hjälpa till att röra om.
För ett par veckor sedan kom också den första tanden. Det har hunnit komma ännu en sedan dess och jag undrar om det inte är en till på gång för idag har han inte velat äta nästan någonting alls och så är snorandet tillbaka.
 
Så störigt att jag inte får videon rätt väg. Någon som vet om och hur man kan rotera den??

2 kommentarer:

Johanna sa...

men gudis då! Shit vad han växer fort :) Hoppas man får hänga lite med den där goklimpen snart! Såg oxå en av mina absoluta favoritbarnböcker ligga där i hörnet. Bra att ni förser honom med bra litteratur ;D heheeh Kram <3

Jonas sa...

Hehe vilken cooling! Windows movie maker brukar ju finnas om man har XP eller Windows 7. I det programmet finns en funktion att rotera videon 90 grader. Sedan är det bara att spara om filmen och voila så är det fixat!