onsdag 8 december 2010

vila i en bok


Jag läser en så fantastiskt bra bok just nu. Den får mig att koppla bort måsten och stress och lockar mig in i en annan värld. Jag känner och hoppas, fortsätter bara ett kapitel till, och vilar.

Vila.
Detta sköna ord.

Vila.

Snart är det jul.

5 kommentarer:

Micke sa...

Det ser ut som Prag på omslaget. Är det det? Jul, vila... mmmm... eller vänta nu, jag ska ju spela nyårsrevy som vanligt...

Johanna Björkman sa...

Åh Jenny jag läste den boken för några år sen och tyckte den var fantastisk! Kul att du gillar den...

Jenny sa...

men Micke, nog vet jag att det ger dig energi att spela revy! Det skulle nog vara värre för dig att INTE göra det. :) Bilden på omslaget ska nog snarare visa något kvarter i USA tror jag...fast för länge länge sedan. Eller kanske Storbritannien... Har inte kommit så långt ännu.

Johanna, jag kommer tipsa många om den nu!

Kram!

Micke sa...

Haha, ja, det är sant. Men nu är det sista gången, min karaktär skrivs ur handlingen och det är väl på tiden med tanke på att jag skrev ut mig själv ur Kirunas handling för flera år sen... :D Ser fram emot ett klargörande vad bilden egentligen föreställer! Trevlig helg! :)

Teresa sa...

Tack för lånet! Var fantastisk att ha efter nyår att bara få ligga och läsa. Sjukt skönt med en lätt läst bok, men väldigt tänkvärd!